Website, hjemmeside, blog, online forretning

Vi tilbyder mange forskellige løsninger indenfor internetteknologi. Herunder beskriver jeg nogle af de produkter der er interessante for de fleste virksomheder og som vi udvikler individuelt på basis af en grundig analyse foretaget i samarbejde med kunden.

Få din virksomhed på nettet

Internettet er blevet et vigtigt medium når det gælder marketing og kommunikation med kunder. Faktisk er en stadigt større del af de danske virksomheder repræssenteret på nettet, – og det med god grund, for danske kunder forventer faktisk at de virksomheder de handler med er repræssenteret. Det forventes at man kan finde en pris, en beskrivelse af et produkt, en virksomhedsprofil eller i det mindste blot en email adresse for enhver dansk virksomhed. Og det er faktisk hverken særlig dyrt eller besværligt at få en hjemmeside op at køre.

Vi tilbyder individuelle websites baseret på CMS så mine kunder selv kan ændre alt indholdet og derved vedligeholde webstedet. Det Content Management System vi baserer de fleste af mine løsninger på hedder “CMS Made Simple” og det er netop nøgleordene for at få en professionel webside til en lav pris uden at blive frustreret over teknik og koder.

Weblog

Blogs og corporate blogging er buzzwords, men det er ikke bare tom snak for en blog kan skabe trust og medvirke til en styrkelse af dit brand. Med en corporate blog kommunikerer du direkte med dine kunder på en uformel måde som giver brugbart feedback på godt og ondt. Mindre virksomheder kan bruge en blog til at skabe et image som sigalerer ekspertise og villighed til dialog med kunderne.

En nøje planlagt blog vil også øge besøgstallet på dit website og forbedre din placering i søgemaskiner som Google på grund af tre faktorer: hyppige opdateringer, høj frekvens af de ønskede søgeord og den forøgede mulig for at andre sider linker til din blog eller dit website. For at en blog kan betale sig skal der imidlertid være et kommunikationsbehov, men er der det gælder det bare om at hoppe med på vognen og få sig en weblog.

Online forretning

Sælg dine varer over nettet. De seneste år er handelen med varer over internettet nærmest eksploderet. Det er en oplagt platform at sælge fra og udgifterne til at komme igang er minimale. Hvis du overvejer at begynde salg af varer eller ydelser over nettet kan jeg hjælpe med alt det tekniske. Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *