Webdesign og rådgivning

Vi løser udviklings- og designopgaver indenfor en række områder hvor vi er særdeles konkurrencedygtig. Vores individuelle løsninger som skabes i tæt kontakt med kunden er af høj kvalitet og kan sagtens måle sig med langt dyrere produkter.

Webdesign og hjemmesider

Websites/hjemmesider til virksomheder og private er bare et af de områder vi har specialiseret os i, og vi er her særdeles konkurrencedygtig. Vi har god erfaring på området og lægger vægt på at lave websites som kunden selv kan vedligeholde og opdatere med nyheder, tekst, billeder osv.

Dette sikres gennem et såkaldt CMS system. Sådanne løsninger er normalt dyre og besværlige, men jeg har gjort en indsats for at finde et Open Source baseret system som er flexibelt og let at bruge for mine kunder. At systemet er Open Source sikrer tilmed en høj sikkerhed og er med til at holde prisen nede da der ikke skal betales licens.

Windowsapplikationer

Har din virksomhed et særligt behov for håndtering af data? Er en forretningsgang urimeligt besværlig i dag? Opnå forøget effektivitet og store besparelser ved en skræddersyet dataløsning. Løsninger kan omfatte databaser, office programmer, Web Services, Windows grænseflade, webinterface o.lign. Jeg anvender den seneste .Net 2.0 teknologi til at sammensætte pålidelige og fremtidsikre programmer. Ved udviklingsprojekter kan være behjælpelig lige fra problemanalyse til den endelige deployment af produktet. Klik her for at læse mere om mulighederne for at få udviklet sofware hos mig.

Online marketing og søgemaskineoptimering

Når man har etableret et websted er mængden af interesserede besøgende afgørende lige gyldig om websitet har til formål at sælge, informere eller brande. Det er ikke lige meget hvilken “rang” sitet har i Google og andre søgemaskiner da det ofte er gennem disse at besøgende finder dit site.

Faktisk kan man selv påvirke hvor højt ens site rangerer i Google og hvis du er villig til at betale en smule er der rigtig gode muligheder for at tiltrække besøgende med købelyst og interesse for netop dine produkter. SEO (Search Engine Optimization) er et stort interessant emne som alle med interesse for eksponering af deres website bør overveje. Klik her for at læse mere om mulighederne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *