Vi laver alle sites i CMS

Website

Vi hjælper dig på nettet med et website. Vi laver alle sites i CMS, så kunden selv kan redigere websitet. Vi tager os af alt fra design til endelig lancering. Typisk bygger vi dit website i WordPress, som udmærker sig ved, at det har et hav af nyttige plugins, som kommer vores kunder til gode.

Webshop

Ønsker du at åbne en butik på nettet eller opfriske din eksisterende, så hjælper vi dig. Vi har stor erfaring med webshops, og deler gerne vores viden med dig. Som udgangspunkt laver vi alle vores webshops WordPress. Det giver dig en stabil og god platform til din webshop.

Grafisk identitet

Overvejer du et nyt logo eller en brochure til din virksomhed, så kan vi også her hjælpe dig. Vi kan guide dig sikkert frem til en helt ny grafisk identitet, men også blot skabe et interessant udtryk for en brochure. Ingen opgave er for lille, så kontakt os endelig for et tilbud eller blot en snak.

Vi driver i øvrigt egen webshop, hvor nye ideer bliver afprøvet og testet. Herefter kan vi med større sikkerhed fortælle vores kunder, hvad der virker og ikke mindst, hvad der ikke virker.

Vi bygger altid vores websites og webshops på gennemtestede CMS løsninger. Vores kunder kan derfor altid selv redigere deres website eller webshop med indhold. Til websites benytter vi WordPress, som tillader gode muligheder for enhver tænkelig funktion, som du måtte ønske på dit nye website. Det sikrer vores kunder en sikker og stabil online butik. Desuden yder Scannet en prisværdig support, så du på alle timer af døgnet kan få fat i kompetent hjælp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *