Solide strategier hjælper virksomheder til vækst

En nedskreven forretningsstrategi

Næsten halvdelen af de virksomheder, som har en nedskreven forretningsstrategi, og som alle medarbejdere er bekendt med, forventer en stigning i omsætningen på mere end 10 procent.

Kun 12 procent af de virksomheder, der ikke har en strategi, forventer en tilsvarende vækst. “Det er dagligdagen, man drukner i”, siger chefkonsulent Vagns Gris, DI.

strategiudvikling i mange virksomheder

DIs undersøgelse bekræfter kun min egen erfaring fra strategiudvikling i mange virksomheder gennem mere end 30 år. Ledelse er jo at nå mål gennem andre, og dygtig ledelse gør en forskel ved at bruge strategi som ledelsesværktøj. Hvordan du gør det, kan du læse i min e-bog med samme titel, som du kan købe her på hjemmesiden. 

I DIs undersøgelse nævnes en designvirksomhed, CBD, som de sidste år har arbejdet målrettet med vækststrategier. De har fordoblet omsætningen på 10 år, og de seneste fem år har de haft en omsætningsvækst på 13-20 procent om året. Du kan læse om lignende undersøgelser og resultater i min e-bog, og ved at klikke på flappen “Strategi virker!” på hjemmesiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *